De grootouders van Terug Mee.

Dit zijn Monique en Richard, mijn grootouders! Enkele jaren geleden vroeg Pepe om digitaal de koers uitslagen en het TV programma blad op te zoeken. In de krant werd namelijk niet alles meer zo gedetailleerd geplaatst. Zo hebben ze dus een eerste laptop aangeschaft.

Hoe werkt dit ding?

Uiteraard wisten ze nog niet waar de aan en uit knop stond en werd de laptop al snel weer aan de kant gelegd. Dit kon ik niet laten gebeuren, dus heb ik mij erbij gezet met een koffie en een gebakje. Mijn Pepe had enkel interesse om het scherm af te lezen, maar niet om met dit ding te leren werken. Mijn Meme mocht het allemaal doen, om zo Richard te kunnen bedienen.

Mijn grootouders leven zeer landelijk, technologie was nog niet in huis. Voor mijn Meme, toen 75 jaar, was dit allemaal zeer nieuw. Maar ze was vastberaden om dit toestel te temmen. In het begin werd ik wel wekelijks opgebeld, omdat mijn Meme op iets klikte en opeens het beeld op zijn kop en in het zwart wit stond. We hebben veel gelachen!

En? Kan Meme er al mee werken?

Het antwoord op deze vraag kun je wel raden, anders zou het bizar zijn dat dit mijn broodwinning is. Uiteraard kan Monique met haar laptop overweg! Richard kan wel met zijn vingers draaien voor hij zijn koers uitslagen krijgt want mijn Meme heeft het te druk met grappige GIFs te sturen naar haar vriendinnen op Facebook.

Wacht, jij wilt dit ook kunnen?

Mijn grootouders kunnen jou enkel maar aanmoedigen! Hupsa… hieronder mijn contact gegevens om vrijblijvend meer informatie te krijgen over onze diensten.

Graag meer informatie?