Steek je het binnen?

Ook al staat het niet in de lijst, heel waarschijnlijk kunnen wij jou helpen!

ICT diensten

OS installatie (vanaf €50)

Het opnieuw installeren van bijvoorbeeld Windows kan de computer weer sneller en correcter doen werken.

Computer nakijken (vanaf €65)

Door de computer langdurig te gebruiken zonder onderhoud, kunnen er programma’s minder goed beginnen werken. Een onderhoud kan de computer terug als nieuw laten aanvoelen.

SSD (opslag) upgraden n.o.t.k.

Een SSD is een snelle schijf die in bijna alle nieuwe computers zit op de dag van vandaag. Een SSD kan gegevens tot 10x sneller lezen en 20x sneller schrijven dan een gewone harde schijf.

RAM upgraden n.o.t.k.

Programma’s, browsers (bv google) … gebruiken RAM geheugen. Vroeger was 8 GB RAM aangeraden als minimum, vandaag is dat 16 GB geworden.

CPU upgraden n.o.t.k.

Een CPU is het hart van uw computer. Een CPU wordt vaak geüpgraded wanneer de gebruiker zwaardere of meer programma’s tegelijk wenst te gebruiken.

GPU upgraden n.o.t.k.

Een GPU zijn sterkte is om giga veel berekeningen tegelijkertijd te verwerken. Hierdoor heb je voor games, video productie … een heel zware GPU nodig.

Backups (vanaf €25)

GSM/ Tablet/ Laptop/ Desktop

Herstellen van data (vanaf €80)

Let op!: De harde schijf zelf mag niet beschadigd zijn. Wij halen de harde schijf uit het toestel en lezen hem extern op onze systemen uit.

Home Office n.o.t.k.

Werk je vaak van thuis?, Dan is het investeren in een home office een must! We stellen met veel plezier uw werkplaats samen.

Internet installatie n.o.t.k.

Wij kijken samen hoe we de gehele woning kunnen voorzien van goed ontvangst.

*Alle prijzen zijn exclusief verplaatsing kosten, hierdoor kunnen de prijzen variëren. Er zal een offerte gemaakt worden met de definitieve prijs.

Is je toestel helemaal niet stuk?

U heeft digitale vragen die beantwoord moeten worden.

Graag een vrijblijvende offerte?