Wat zijn Digitale Senioren?

Kort antwoord:Personen die het digitale licht nog niet hebben gezien.

Lang antwoord:
Mensen die moeite hebben met de technologische veranderingen.

“Het leek nog maar gisteren dat wij nog rond liepen met een walkman. Een kiesschijf telefoon en met analoge televisie zijn wij wel vertrouwd maar een computer, smartphone en tablet was nog niet te vinden in onze jeugd. Zo waren het vroeger toch simpelere tijden. Als er muziek moest klinken, werd er een plaat opgelegd. Ons dagelijks nieuws kwam uit kranten of via lokale roddels.

Maar wat als de technologie van vandaag op een eenvoudige manier uitgelegd en aangeleerd kan worden?
Dan kunnen we terug contact maken met de buiten wereld en genieten van al het moois dat de digitale wereld te bieden heeft.”

Wat kan Terug Mee voor jullie betekenen?

Een plezierig onderonsje met een gepassioneerde digitale verlichter (een sociale vogel die tal van technologie afweet).

Er worden geen lessen gegeven, want wij geloven hier niet in! Wij kijken naar de individuele noden van elke persoon en zullen maatwerk bieden.

Hoe gaat dit in zijn werk?
– Je vertelt ons je digitale dromen of problemen (bv. online bankieren, leren werken met Facebook, leren werken met je slim koffiezetapparaat of uw computer die het niet meer doet)

– Wij kijken eerst of we jouw probleem/ droom kunnen gedaan maken zonder dat jij iets moet doen. Wanneer dit niet mogelijk is geven wij een klaar en heldere uitleg, beloofd! Wij houden steeds rekening met jouw tempo en de kennis die je al bezit, zodat het leerproces zo simpel mogelijk kan verlopen.

– We proberen altijd een gebakje en een drankje te voorzien.

Dit is iets voor mij! Waar kan ik bestellen?

Je mag me contacteren
Op het nummer: +32 (0) 483 58 03 30
Op het email adres: info@terugmee.be

Contact Formulier – voor extra gemak